Ons bureau

GDAi Architecten is een architectenbureau gespecialiseerd in het adviseren en ontwerpen binnen de retail: winkelgebieden en de inrichting ervan. Wij stellen ons tot taak om commercie en vormgeving hand in hand te laten gaan. Een winkelgebied met een tevreden eigenaar en retailers, een maximale bezetting en bezoekers die blijven komen: het resultaat waar wij als bureau graag ons aandeel in hebben.

Wij werken duidelijk vanuit een dienstverlenend oogpunt en trachten onze opdrachtgevers in het volledige plantraject van een (her)ontwikkeling te adviseren: van concept tot en met bouwbegeleiding, van een beperkte wijziging van een bestaand winkelgebied of een groots nieuwbouwplan. Enkele van onze opdrachtgevers zijn CBRE Global Investors, Sweco Vastgoedmanagement, Syntrus Achmea, bpd, Barton Developments, Unibail-Rodamco, Van der Vorm Vastgoed, Green Real Estate en Bun Vastgoed.

GDAi Architecten heeft naast de ruime ervaring in de retail tevens ervaring in het ontwerpen, uitwerken en realiseren van kantoorinrichtingen. Daarnaast zijn wij altijd op zoek naar uitdagingen buiten bovengenoemde disciplines.

Een belangrijk onderdeel van onze werkzaamheden is het visualiseren van de planvorming. Artist impressions en animaties worden door ons bureau zelf vervaardigd: onze eigen ontwerpen maar ook die van andere bureaus.

Het aanbieden en realiseren van directieleveringen is ons bureau eveneens niet vreemd: of het nu gaat om een speciaal ontworpen verlichtingsarmatuur of een grafische uiting.


nrw GDAi Architecten is lid van de Nederlandse Raad van Winkelcentra